Kezdőlap - Aktuális híreink
Gyakorlatozott a Faddi Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Pincében keletkezett tűz a gyakorlat feltételezése szerint.
XXIII. Flórián Kupa - Szakmai Nap. A Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége (LTSZ) és a Magyar Tűzoltó Szövetség Létesítményi Tagozata 2019. szeptember 14-én országos létesítményi tűzoltó versennyel egybekötött szakmai napot szervez.
2019. július. 09
XII. Országos Tűzoltó Szakmai és a II. Országos Műszaki Mentési Vetélkedő. 2019. augusztus 26-29. között Karcagon és Kunmadarason zajlik a XII. Országos Tűzoltó Szakmai és a II. Országos Műszaki Mentési Vetélkedő. A programot, versenykiírást és jelentkezési lapot tesszük közzé.
2019. július. 09
Elismerés az önkéntes segítőknek. A viharkárok felszámolásában végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője emléklapot adományozott csaknem száz önkéntes tűzoltó egyesületnek, mentőcsoportnak, köztük Tolna megyeieknek is.
Ifjúsági tűzoltó verseny Ausztriában - dobogós magyar helyezéssel. Hétvégén zajlott Ausztriában a 44. Tartományi Ifjúsági Tűzoltó Verseny, ahol Magyarországot a Komárom-Esztergom megyei Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület ifjúsági leány csapata képviselte.
A Nemzetközi Tűzoltó Szövetség 2019. július 14-21.-e között Svájcban Martigny városban rendezi a XXII. Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Olimpiát.
Önkéntes tűzoltó mentett életet. Életet mentett Treszner József gyors segítségnyújtása tegnap Bátaszéken.
2019. július. 04
Akik segítettek a bajban. A Szabolcs megyei viharkárok felszámolásában részt vett segítőknek mondunk köszönetet, a jelen volt önkéntes tűzoltó egyesületek, önkéntes mentőszervezetek és mentő egyesületek felsorolásával.
2019. július. 01
Tolna megyei önkéntesek is segítik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kárfelszámolást. Öt Tolna megyei önkéntes mentőszervezet összesen tizenöt tagja indult útnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, hogy a csütörtök délután lecsapott vihar okozta károk felszámolásában segítséget nyújtson.
Veterán tűzoltóautók szépségversenye Németkéren másodszor. Második alkalommal rendezi meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség, valamint Németkér Község Önkormányzata és Német Nemzetiségi önkormányzata a veterán tűzoltóautók szépségversenyét augusztus 3-án, a németkéri sportpályán.
Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség (c) 2008 Minden jog fenntartva!
Készítette: