Kezdőlap - Aktuális híreink
2019. június 01.-én Szekszárdon kerül megrendezésre az önkéntes tűzoltók versenye, melynek része az I. Önkéntes Tűzoltó Családi Piknik.
Együttműködési megállapodás a tűzoltó szövetséggel. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke együttműködési megállapodást írtak alá a mai napon.
2019. május. 22
Másodszor találkoznak a Kárpát-medencei önkéntes tűzoltózenekarok.
2019. május. 22
Idén is pályázhatnak az önkormányzati tűzoltóságok.
2019. május. 19
Ismét tarolt a Wunderland ovi és a tolnai Wosinszky az alkotói pályázaton. Péntek délután jutalmazták Szekszárdon az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatának legjobb műveit.
Helyszín: Szíki tó Cím: 4060 Balmazújváros külterület 059/8. hrsz. Elhelyezkedés: Balmazújvárostól 1 km-re Debrecen irányában, gyalog kerékpárral és autóval is megközelíthető.
Mit tud? - Az önkénteseknek szánt Heros-Mahindra GOA gyorsbeavatkozó.
2019. május. 15
Éves nagykoncertjét tartotta a tűzoltózenekar. Szokásos éves önálló nagykoncertjét tartotta május 11-én, szombaton az Alisca Brass Band a Babits Mihály Művelődési Központ rendezvénytermében.
2019. május. 15
Kisgépkezelői képzés önkénteseknek. Hét önkéntes mentőszervezet tizenhárom tagja vett részt azon a kisgépkezelői képzésen, mely része annak az uniós projektnek, amely során kárfelszámoláshoz szükséges eszközökkel és képzéssel támogatja az önkéntes mentőszervezeteket a katasztrófavédelem.
2019. május. 15
Megvannak a legjobb alkotások. Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére.
Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség (c) 2008 Minden jog fenntartva!
Készítette: