Szabályzat
Oldalak:

BM OKF: MUNKAVÉDELMI SZABÁLYZATA (Kezdete: 2008.10.14. 0:0)
A katasztrófavédelem hivatásos szervei, a hivatásos önkormányzati, a létesítményi, valamint az önkéntes tűzoltóságok Munkavédelmi Szabályzata itt olvasható.
TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG: MEGYEI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓVERSENY SZABÁLYZATOK (Kezdete: 2008.5.9. 16:0)
A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Megyei Önkéntes Tűzoltóverseny Szabályzatai: GJMF-ről osztott sugár szerelés FA TCS-ről osztott sugár szerelés FF TCS-ről osztott sugár szerelés.
OKF: SZERELÉSI SZABÁLYZAT (Kezdete: 2008.5.7. 9:0)
Hivatásos önkormányzati, önkéntes és létesítményi tűzoltóságok és az alapszabályukban tűzoltási, műszaki mentési feladatokat vállaló és ellátó tűzoltó egyesületek számára. A SZABÁLYZAT itt olvasható.
LÖTOSZ: AZ ÖNKÉNTES TŰZOLTÓSÁGOK VERSENYSZABÁLYZATA (Kezdete: 2008.4.24. 0:0)
A verseny célja:Az Önkéntes Tűzoltók rendszeres találkozója és erőfelmérése versenyzés formájában. A SZABÁLYZAT itt tekinthető meg.
OKF: HIVATÁSOS TŰZOLTÓK TŰZOLTÓSPORT VERSENYSZABÁLYZATA (Kezdete: 2008.4.24. 14:0)
Tűzoltósport versenyt az OKF, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok, a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok, valamint a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ rendezhet. A SZABÁLYZAT itt olvasható.
CTIF: VERSENYSZABÁLYZAT A HAGYOMÁNYOS NEMZETKÖZI TŰZOLTÓ VERSENYEKHEZ (Kezdete: 2008.4.24. 14:0)
A képzési szint emelése, de mindenekelőtt a CTIF tagországok tűzoltói közötti kapcsolat megteremtése miatt kerül a Hagyományos Nemzetközi Tűzoltó Verseny megrendezésre. A SZABÁLYZAT itt olvasható.
MTSZ: IFJÚSÁGI TŰZOLTÓVERSENY SZABÁLYZAT (Kezdete: 2008.4.23. 17:0)
A Magyar Tűzoltó Szövetség döntésre jogosult testülete az ifjúsági tűzoltók számára rendszeresen országos ifjúsági tűzoltó versenyt szervez. A SZABÁLYZAT itt tekinthető meg.
KATASZTRÓFA - TŰZ - ÉS POLGÁRIVÉDELMI JOGSZABÁLYOK ELÉRÉSE (Kezdete: 2008.4.18. 10:0)
Tisztelt Olvasóink! A http://www.magyarorszag.hu/kereses/jogszabalykereso oldalon elérhetőek mindazon jogszabályok melyek érintik a katasztrófa - tűz és polgári védelem jogi intézményrendszerét.
Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség (c) 2008 Minden jog fenntartva!
Készítette: